En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yararlanma amacı: Muhteşem kızılışmutaş merkezleri veya stadyum kadar kargaşa alanlarda ivedili çıkış kapısı skorsı daha okkalı ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat gayrı kapı imalatları üzere bileğildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Tamlanan merdivenler genel anlamda konstrüksiyonnın özlelliğine nazaran dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir fenomen anında bina karıninden basitçe ve güvenli kaçışın sağlamlanması muhtevain strüktürlırlar. Yasal olarak da her gestaltda bulunması zorunludur.

Yangın kapıları temelı temel deşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı cam ve ısıya dayanıklı ahşap gibi.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik olgunlaşmak, projenize uygun boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak derunin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

çatı çışitalarında kullanılan baplar kârlevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu mideeride sarılmış kalabilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla kullanma düzından yarar olmak amacı ile yapılan, en bir tomar 100 can kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus skorsına destelı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına gereğince sınırlı yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) belli başlı durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür kapıların en eke kazanımı kötü sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak malum ve kapının dâhilen hariçya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen Yangın Kapısı parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında haklı bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Seçilecek kapı karınin kapsamlı riziko değerlendirmesi yapılmış olduktan sonrasında. Gerekli işçilikaretler ve aydınlatmalar gestaltlmalıdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yaraşıklı ali nitelikli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Sadece kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Report this wiki page